Piekfijn gepoetst en gestreken

Comfort Masters - Deurne  - Poets- en strijkhulp Geen tijd of zin om te poetsen of te strijken? Dan kan u met een gerust gevoel uw huishouden toevertrouwen aan ComfortMasters. Wij garanderen u een huis dat blinkt en een rimpeloze strijk.

Onze huishoudhulp kan verschillende huishoudelijke taken voor u doen. Zo kunnen onze medewerkers niet alleen uw woning grondig schoonmaken, maar ook de afwas en de strijk doen of uw ramen zemen.  Via ComfortMasters is uw huishoudhulp bovendien officieel ingeschreven en verzekerd.

Vlekkeloze service tot in de kleinste details

ComfortMasters heeft ook een professionele schoonmaakdienst voor bedrijven en allerlei organisaties. Wij garanderen u een vlekkeloze service, tot in de kleinste details. Wij komen altijd eerst bij u langs om uw verwachtingen te kennen. Daar trachten we zo goed mogelijk op in te spelen. De poetshulp die we voor u vinden, wordt geselecteerd aan de hand van uw specifieke wensen. Wanneer en hoeveel keer hij of zij langskomt, bepaalt u zelf. Als particulier kan u met dienstencheques betalen.

U kan uw strijk ook binnen brengen in ons strijkatelier bij u in de buurt. Wist u dat we ook thuishulp aanbieden en een eigen klusjesdienst hebben?

Hebt u nog vragen of wil u graag van onze diensten gebruik maken? Neem dan gerust contact op. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Interesse om bij ons te komen werken? Hou dan zeker onze pagina jobs in de gaten.

Back to Top