Contacteer ons hier. Wij komen vrijblijvend bij u langs.

ComfortMasters is een toonaangevend dienstenbedrijf met vestigingen in Deurne, Brecht, Kalmthout en Lier. Ze bieden professionele thuishulp, poets- en strijkhulp aan. Daarnaast heeft dit snelgroeiend bedrijf ook een klusjesdienst en een eigen strijkatelier.  

Hebt u hulp aan huis nodig? Dan komen we altijd eerst vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en te peilen naar uw verwachtingen. Daarna zoeken wij de huishoudhulp die het best aan uw wensen tegemoet komt. ComfortMasters is erkend als sociaal dienstenchequebedrijf. Voor alle activiteiten, uitgezonderd de klusjesdienst, kan u bijgevolg als particulier betalen met dienstencheques. We tellen onder onze tevreden klanten zowel particulieren als bedrijven en organisaties in groot Antwerpen en de Kempen.

Ons bedrijf is voortdurend op zoek naar nieuwe, gedreven medewerkers. Interesse om bij ons te komen werken  Bekijk dan zeker onze jobs.

Hebt u nog vragen over onze activiteiten en dienstverlening? Neem dan vandaag nog hier contact op. Wij staan alle dagen voor u klaar!

Back to Top